نوع مقاله : مقاله پژوهشی اصیل
نویسندگان
1 کارشناسی ارشد بهداشت و ایمنی مواد غذایی، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران، ایران.
2 گروه بهداشت عمومی، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی کاشان، کاشان، ایران.
3 کارشناس بهداشت عمومی ، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی کاشان، کاشان، ایران.
4 گروه مهندسی بهداشت محیط، دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران، ایران. *(نویسنده مسؤول) Email: ghjahed@sina.tums.ac.ir
چکیده
کلیدواژهها